Nybegynner på golfbanen!

Da skal jeg prøve meg på golf! Jeg var overrasket over hvor mange forskjellige golf nettsteder og ikke minst, antall golfklubber som finnes. Av praktiske hensyn så falt valget på Solastranden Golfklubb. Jeg leste på hjemmesiden deres, http://www.sagk-golf.no , før jeg dro og så at baneforholdene var varierte. Jeg vet ikke helt om dette er det beste for enn nybegynner som meg i forhold til golf, men spennende natur er alltid en fordel. Tross alt skal man drasse rundt på en golf bag og slå en liten ball oppi noen hull og da er det greit å ha litt å se på.

 

Mitt første besøk på banen ble noe kort ettersom det begynte å regne. Heldigvis fikk jeg muligheten til å prøve meg på noen slag og det gav mersmak. Derfor gikk det ikke lang tid før jeg tok turen igjen. Nydelig sol gjorde denne opplevelsen helt perfekt. Jeg kom igjennom hele banen, men jeg tør ikke å si hvor mange slag det gikk. Jeg tror jeg mistet tellingen. Neste gang gikk det bedre! Nå, etter 4 – 5 besøk, så treffer jeg i det minste ballen nesten hver gang. Så kan jeg bare håpe at jeg etter hvert også blir flinkere til å fullføre banen med et noenlunde respektabelt resultat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>